Cautare

61480 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (7.45 secunde)
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! ... Doi angajatti din TVR au salvat-o de la moarte, sub privirile ingrozite ale concurentilor, scrie click.ro. Ceea ce se anunta a fi o seara linistita s-a incheiat in note de disperare accentuata.
Taur- Este la mana Domnului, cu secretele lui mai mult sau mai putin benefice. ... Gemeni - Sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore. Vor veni un mai multe lucruri bune sau mai putin bune in functie de ce au sadit in saptamanile precedente.
A intrat intr-o saptamana de revigorare. Au o saptamana fantastica la toate cotele. ... Se gandesc la o saptamana de vacanta. ... Sa isi scoata din minte ca persoanele de langa ei au probleme cu sanatatea. ... Au intrat intr-o perioada de schimbari majore. ... Au o saptamana de dispute.
Cum-necum PSD-ul a iesit din alegeri mult mai bine decat se asteptau chiar si cei mai infocati fani ai celor trei trandafiri pe fond rosu aprins. Chiar daca scorurile bune au fost obtinute, cu rare exceptii, in zonele considerate mai defavorizate, rezultatele nu sunt deloc de neglijat.
12 jucatori au ghicit cinci din cele sase numere norocoase, ei urmand sa imparta aproape 11.500 de lei. La categoria a III-a, au fost 726 de castigatori care vor imparti suma de aproape 380 de lei.
Joi, 25 aprilie, la Carrefour Militari, va avea loc decernarea premiilor marilor castigatori ai concursului de desene Carrefour - Romania, editia Paste.
Congresul PSD a ales, duminica, cei 14 noi vicepresedinti ai partidului, precum si presedintele executiv, surpriza venind din partea liderului senatorilor PSD, Mihai Fifor, care a pierdut la limita functia de vicepresedinte.
Incepand de azi, 3 aprilie a.c., Directia Apelor Dobrogea-Litoral va organiza deja contestata licitatie publica pentru inchirierea celor 33 de sectoare de plaja de pe litoralul romanesc al Marii Negre.
Rompetrol a demarat campania promotionala de vara "Cautam castigatori", care se va derula pana la 31 august, in toate cele 350 de statii pe care le opereaza.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) recomanda consumatorilor ca, inainte de a participa la jocurile si concursurile aparute in presa scrisa, pe canalele audio-vizuale sau la cele organizate de anumiti operatori economici, sa acorde multa atentie conditiilor de participare.
BERBEC - Este o luna plina de provocari la care veti face parte cu brio. TAUR - Sunteti in centrul atentie si sunteti ajutati de foarte multa lume, pentru voi este luna cadourilor.
Prezentarea in plenul Parlamentului si reactiile celor prezenti au constituit un adevarat dus rece pentru cei care sperau ca am scapat de mizeria care ne-a otravit, celor mai multi dintre noi, o buna parte a vietii.
Ruperea Aliantei PNL-PD "Dreptate si Adevar" nu anunta, acum doi ani, decat o guvernare extrem de dificila, ceea ce s-a si intampalt. ... Fiindca, dincolo de animozitatile ulterioare dintre cele doua partide implicate, alimentate continuu de la Cotroceni, adevarata "drama" pe scena politica abia acum se contureaza.
La scurt timp dupa lansarea noilor ambalaje, Ciucas a ajuns in intampinarea consumatorilor, cu o promotie, si la malul marii. Promotia Ciucas "Castiga un an de relaxare" ofera 10 premii mari ce constau in suma de 16. ... La bataie ca si premii mai sunt puse 3.
Vino la spectacolele Teatrului Metropolis in perioada 14-28 februarie si intri automat in concursul care iti garanteaza premii oferite de Gaudi Bistro situat in imediata vecinatate a teatrului (Str.
Taur Pentru taur va avea o mica batalie la serviciu, acasa, probabil, dar sa fie siguri ca toate se vor rezolva. ... Sa faca tot posibilul ca saptamana urmatoare sa-si consolideze pozitia si acasa, si la serviciu, si in societate ca sa poata iesi castigatori.
Berbecii sa fie pregatiti pentru o suita de schimbari majore. ... Taurii au multe secrete si nebuloase pe care sa le scoata la iveala. ... Au o saptamana de belsug si fertilitate. ... Racii au o saptamana in care isi pot rezolva toate problemele facand un consiliu de familie si prin dialog.
Sunt castigatori pe toate planurile si vor avea parte numai de momente frumoase. Taur - Sunt intr-o saptamana de alergatura, de calatorii, daca vor sa plece undeva o zi, doua, trei le sunt foarte benefice.
Victor Ponta a facut, impreuna cu Marius Tuca, o radiografie la rece a Romaniei de astazi. Care sunt, in viziunea fostului premier, marii perdanti si marii castigatori de pe scena politica? S-ar intorce in PSD, in noua formula de guvernare?
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
google-analytics.com